Februari 4, 2016
REFILLBLÄCK TILL HP

Detta är ett hög kvalitet kompatibelt bläck som ersätter HP bläck till en betydande prisskillnad. Vi erbjuder ett antal kompatibla bläcksorter till kraftigt rabatterade priser utan att kompromissa med kvalitet. Vårt kompatibla bläck är ett premium bläck som tillverkas av ett amerikanskt specialiserad bläcktillverkare och det är professionellt utvecklad i ISO9002 tillverkningsanläggningar som utnyttjar den senaste processer för att säkerställa att kvaliteten och livslängden på bläcket kommer att utföra till högsta möjliga kvalitetsnivå.Att köpa vårt kompatibla bläck är en smart idé för företag eller hemanvändare som har befattning med hög kvalitet och lång livslängd på utskrifter på ett betydande besparingar jämfört med att köpa original bläck.

Refillbläck till
HP patron
Bläckfärg
 Färgkod
Mängd/Pris
Inkl moms / frakt
Köp
HP 15 (C6615DE)
svart bläckpatron.
HP 19 (C6628AE) svart bläckpatron.
HP 45 (51645AE) svart
bläckpatron.
Pigment-Svart
WJ1021
50 ml pris 105 kr
100 ml pris  190 kr
250 ml pris  300 kr
HP 41 (51641AE)
färgbläckpatron.
HP 78A (C6578AE) färgbläckpatron
HP 78D (C6578DE) färgbläckpatron.

HP 23 (C1823DE) färgbläckpatron.
 CYAN
WJ276
50 ml pris 105 kr
100 ml pris 190 kr
 MAGENTA
WJ668
50 ml pris 105 kr
100 ml pris 190 kr
 YELLOW
WJ745
50 ml pris 105 kr
100 ml pris 190 kr

 


1 st. Refillspruta 20 ml
refillrör ingår.
Pris 45 kr

 


1 st. Skruvätning med nyckel.

REFILLINSTRUKTIONER

Se till så att din HP patron arbetar noggrant innan du startar denna patron återfyllning. Om patronen har varit tömd mer än en par timmar kan vissa problem inträffa t.ex. bläcket i bläckkanalerna kan torka och orsaka så att bläcket inte kommer fram. Dina chanser till ett lycka resultat har sjunkit till 50 %. 
Så det bästa är att göra en återfyllning omedelbart efter att din patron visar tecken på att bläcket börjar ta slut.

Om patronen har torkat eller om det blir ränder i skrivarens utskrifter kan Du åtgärda med patronrengörings vätska.

RENGÖRINGSVÄTSKA för igensatta skrivhuvuden på Canon, HP, Epson, Lexmark med fler  printer huvuden. Hjälper återställa igensatta munstycken. Löses torkat bläck inom 24 timmar.
Rengöringsvätskan möjliggör rengöring och underhåll av skrivarhuvuden.
 
Denna rengöringsvätska är en innovativ produkt som eliminerar även det mest hårdnackade bläck intorkning på printer huvuden. 
Denna produkt löser upp intorkat bläck, men skadar inte koppar eller plast.  
Rengöringsvätskan fungerar lika bra med för svart som med färgat bläck. 

HC 30-1-FLUID


Refillspruta ingår


TIPS:
http://www.youtube.com/user/inkfilling


 1. Vänd patronen upp och ner. Ta bort svart plast film ( se gula ringen ) tryck in kulan i patronen som förseglar påfyllningshålet , använd insexnyckel. Kulan gör ingen skada dit den kommer.

2 . Injicera långsamt upp till 30 ml 40ml bläck i påfyllningshålet genom att använda sprutan och kort trubbig nål. Använd inte en lång vass nål eftersom patronen har en tunn plastpåse där bläcket förvaras. ( Du kan sticka hål på denna påse om oturen är framme.)

3 . Förslut påfyllningshålet genom att trycka ihop patronen sidor ( detta kommer att skapa ett vakuum när Du släpper taget om patronen) Förslut hålet med ställskruven som skruvas in i hålet, den utgör en utmärkt plugin som kan tas bort och åter installeras varje gång du fylla på ). Skruva in skruven tills den är jäms med botten av patronen, nu kan Du släppa taget om patronen. Om du inte har klämma tillräckligt hårt så kommer det att läcka bläck ut från skrivhuvudet tills ett vakuum bildas i patronen.

4 . Som en försiktighetsåtgärd ställ patronen på ett fat. Räkna med ett par droppar. Ställ inte patronen på en pappershandduk, eftersom handduken kommer att dra ut bläck ut ur patronen.  

5 . Rengör sprutan med vatten och torka för framtida bruk.

6 . Byt ut patronen och kör 1 till 3 städningar per skrivare instruktioner.
Om du är intresserad av att återställa bläcknivån tillbaka fullständigt efter påfyllning läser detta :
 

 

TIPS:
http://www.youtube.com/watch?v=5TTFOsGRPJI&feature=related

 


Bild-1


Bild-2

 

REFILLINSTRUKTIONER FÖR PATRON HP-78

 • För att slippa patronproblem återfyll innan bläcket tar slut.
   

 • Ta ut patron från skrivaren.
   

 • Håll till på ett oömt ställe lägg en tjock dagstidning som underlag, riv till några servetter av hushållsrullen.
   

 • Använd en smal liten mejsel till att trycka ner de tre pluggarna som finns på patrontoppen, det sitter en plugg till varje bläckfärg.
   

 • Förbered refillsprutan genom att sätta fast rörkanylen på sprutan. Rörkanylen bör vara 10cm lång.
   

 • Placera färgerna som bild 2. Men var observant på hur Du håller patronen vänd den som bild 2 och 1 visar. Om Du är osäker på var färgerna ska injiceras så använd sprutröret och tryck ner det till varje bläckkammare, då får du säkert veta var färgerna hör hemma. Fyll alltid på den bläckfärg som tog slut först och komplettera sedan med de andra färgerna. 
   

 • Drag in 25 ml av den bläckfärg som ska fyllas till sprutan. Fylla patron genom att föra ner refillröret i de hål som skapades i steg 2 ovan, bild (1). Tryck ner refillröret till patronbotten och håll röret hela tiden mot patronbotten tills sprutan är tömd.
  Tryck ut bläcket mycket S-A-K-T-A.
  Är det första gången patronen återfylls och bläckkammaren är helt tömd så kan varje bläckkammaren återfyllas med cirka 25 ml bläck.
   

 • Låt patron stå upprätt cirka 60 minuter på ett fat så att allt överskottsbläck dränerar bort från patron. Placera inte tillbaka patronen till skrivaren om det droppar bläck.
   

 • Innan patronen sätts i skrivaren så täta refillhålen med tejp, gör samtidigt ett vekt hål i tejpen så att det kan komma in luft till patronen.
  Sätt sedan in patronen i skrivaren och provkör. 
   

 • Patronen kan återfyllas cirka 4 till 5 gånger.

VIKTIGT:
 Ställ aldrig patronen på papper eller tygtrasor då den är nyfylld, för kommer printern i kontakt med något sugande underlag så sugs allt bläck ut ur patronen.

Om skrivaren indikerar att patronen är tom fast Ni har fyll den med bläck, gå då till denna sida för att återställa patronindikeringen.