Uppdaterad: December 20, 2018


REFILLBLÄCK TILL
HP PATRON HP-17.

PASSAR TILL SKRIVARE

Fax 1010
DeskJet 825C
DeskJet 842C
DeskJet 825CVR
DeskJet 843C
DeskJet 840 Series
DeskJet 845
DeskJet 816C
DeskJet 840C
DeskJet 845C
DeskJet 817 C
DeskJet 841C
DeskJet 845CVR


Refillbläck
 Färgkod
Mängd/Pris
Inkl moms / frakt
Köp
Refillbläck till
HP patron 17

 
CYAN
WJ276
50 ml pris 125 kr
 
MAGENTA
WJ668
50 ml pris 125 kr
 
YELLOW
WJ745
50 ml pris 125 kr

 


1 st. Refillspruta 20 ml

Pris 45 kr

 

1. Påfyllningshålen är placerade på toppen av patronen och är förseglade med små plastpluggar. Dessa måste tas bort genom att trycka in dem i kassetten med ett spetsigt instrument. (A kulspetspenna fungerar bra).

2. Du kan sticka ner en lång nål i varje bläckkammare och torka av den med en pappershandduk för att kontrollera att rätt färg kommer i rätt bläckkammare. De normala plaseringar av färgerna är enligt patronen här intill.

3. Fyll sprutan med 8 ml bläck. För in fyllningsnålen i påfyllningshålet för den färg som skall fyllas på (se diagram) och tryck ner sprutan mot botten av patronen. Notera patronen innehåller en svamp och ett svagt motstånd kan kännas.

4. Injicera långsamt första tre cc mot botten injicera sedan de andra 5 cc långsamt i mitten. (Om allt bläck injiceras längst ner där skrivhuvudet är, kommer en del av färgen sippra in i en annan färg kammare och färgerna förorenas. Om detta händer kommer det att spola sig rena så småningom med utskrifter).

Förslut inte påfyllningshålen på patronen den behöver dra in luft i patronen när Du skrivr).

Viktigt: Får ej injiceras den sista cc om det är luftbubblor isprutan.

5. Ställ patronen på ett fat för några timmar som en droppförsiktighetsåtgärd. Ställ inte patronen på något papper då papperet kommer att dra ut bläcket ur patronen.


6. Placera patronen i skrivaren. Det är bäst att fylla patronen innan du går till sängs och låta patronen sitta i skrivaren efter en påfyllning för 8 timmar så att bläcket kan stabiliseras under svamparna. Nästa dag. Kör 1 - 3 reningscykler som per skrivare instruktioner

Tomma kassetter ska fyllas omedelbart.
Även detta arbete görs bäst över diskhon.

OM DU FÅR RÄNDER I UTSKRIFTEN ANVÄND DENNA RENGÖRARE

Om Duär intrecerad av att återställa bläckmätaren.


För att återställa ID-system och Ink Level Indicator inbyggd i skrivaren. Lägg en bit tejp över övre vänstra fyra kontakter som visas på bilden till höger. Placera patron tillbaka in i skrivaren, stäng locket och vänta 10 sekunder. Bandet måste vara på kontaktpunkterna när du sätter i bläckpatroner. Lyft på locket och vänta på patronen för att återgå till "föränderliga område". Skrivaren kan visa ett felmeddelande vid denna tidpunkt. Detta är inte ovanligt och är inget att vara oroliga. Ta ut patronen ur skrivaren. Ta bort tejpen från vänster kontaktpunkt och plats på toppen höger fyra kontaktpunkter som visas i den nedre bilden. Placera patron (s) tillbaka in i skrivaren, stäng locket och vänta 10 sekunder. Bandet måste vara på kontaktpunkterna när du sätter i bläckpatroner. Lyft på locket och vänta på patronen för att återgå till "föränderliga område". Skrivaren kan visa ett felmeddelande vid denna tidpunkt. Detta är inte ovanligt och är inget att vara oroliga. Ta patroner från skrivaren. Ta bort tejpen från bläckpatronerna. Placera patronen i skrivaren. Patron indikator för bläcknivå bör nu läsa hela. Ytterligare anmärkningar: I vissa fall denna process inte helt fungerar. Om du av någon anledning din skrivare är att vara envis den måste du upprepa hela processen ovan, med de tre kontakt och sedan upprepa en gång som täcker de två översta.