LEXMARK Nr 2 Färgpatron Modell: 18C0190
UPPDATERAD: Juli 9, 2012
TILL STARTSIDAN

REFILLBLÄCK TILL
LEXMARK Nr 2 Färgpatron
Modell: 18C0190

Vi använder högpresterande bläck som har exakt samma kemiska och fysikaliska egenskaper som original bläcket. Däremot är vårt bläck så utformat att det minskar risken för igensättning mer än original bläcket och därmed ökar skrivarens prestanda och definition.
Du kanske märker skarpare svärta och ljusare färger med detta bläck
 

PATRON FÄRGNYANS FÄRGKOD MÄNGD/PRIS
INKLU / MOMS & FRAKT
KÖP
18C0190 Cyan WJ268 50 ml pris/st. 80 kr
100 ml pris/st. 150 kr
Magenta WJ663 50 ml pris/st. 80 kr
100 ml pris/st. 150 kr
Yellow WJ741 50 ml pris/st. 80 kr
100 ml pris/st. 150 kr
 

Rengöringslösning för bläckstråleskrivare och inkjet faxar. Medlet kan användas på patroner med integrerad skrivhuvuden Lexmark. Fungerar lika bra på svarta och färg patroner. Användbart när normal rengöring inte kan bli av med igensättning.  Rengöringslösnings medlet är utformad för att rengöra torkat bläck från skrivarhuvudet. Denna produkt kan användas både med bläckpatroner från följande tillverkare.

Häll en liten mängd vätska i en grund behållare och sänk ner patronens skrivhuvud i vätskan. Lämna skrivhuvudet i vätskan i 4 - 5 timmar, vid svårare fall i ett dygn. Vätskan kommer så småningom att börja bryta ner igensatt skrivhuvudet för att fungera korrekt.

100 ml RENGÖRINGSVÄTSKA FÖR LEXMARKS SKRIVHUVUD.
PRIS : 150 Kr
 

REFILLINSTRUKTIONER

Detta behöver Du för att fylla patronen.
3 st. Refillspruta 10 ml  TILLBEHÖR - 20.


REFILLTILLBEHÖR

För att lyckas till 100 % med Lexmarkpatronerna,
återfyll innan bläcket
börjar ta slut.

1. Placera patronen på några pappershanddukar i ett område där du kan tolerera ett spill.

2. Tag bort etiketten på patrontoppen.
 
3. Fyll sprutan med 7 ml. av den bläckfärg som är slut, kompletera de andra färgerna sedan. Plasera färgerna enligt billden.

4. Injicera ut bläcket långsamt till bläckkammaren tills svampen är fullt. Lite bläck kan komma ut i början när den är full, så täcka upp de andra två hål när du fyller ett.

5. När du är klar, lämna patrontoppen som den är, hålen får inte tätas de är ventilation till patronen. Ställ patronen på ett fat i en timme.
 
6. Byt patronen och kör 1 - 3 rengöring cykler enligt skrivarens instruktioner.

Vid behov lämna patron i skrivaren för upp till 8 timmar.
Patronen kommer att skriva precis som en ny. Men bläcknivå mätaren kommer inte att visa korrekt efter att patronen är fylld.

Obs: En del av de nyare Lexmark patroner har mycket små hål så att refillsprutans nålen är för stor. Om så är fallet är det bara att borra hålen större. Det gör inget om borrspån kommer i patronen då den är fylld med en svamp.