LEXMARK Nr 3 Svartpatron Modell: 18C1530
UPPDATERAD: Juli 9, 2012
TILL STARTSIDAN

REFILLBLÄCK TILL
LEXMARK Nr 3 Svartpatron
Modell: 18C1530

Vi använder högpresterande bläck som har exakt samma kemiska och fysikaliska egenskaper som original bläcket. Däremot är vårt bläck så utformat att det minskar risken för igensättning mer än original bläcket och därmed ökar skrivarens prestanda och definition.
Du kanske märker skarpare svärta och ljusare färger med detta bläck
 

PATRON FÄRGNYANS FÄRGKOD MÄNGD/PRIS
INKLU / MOMS & FRAKT
KÖP
18C1530
Pigment-Svart WJ1021 50 ml pris/st. 80 kr
100 ml pris/st. 150 kr
 

Rengöringslösning för bläckstråleskrivare och inkjet faxar. Medlet kan användas på patroner med integrerad skrivhuvuden Lexmark. Fungerar lika bra på svarta och färg patroner. Användbart när normal rengöring inte kan bli av med igensättning.  Rengöringslösnings medlet är utformad för att rengöra torkat bläck från skrivarhuvudet. Denna produkt kan användas både med bläckpatroner från följande tillverkare.

Häll en liten mängd vätska i en grund behållare och sänk ner patronens skrivhuvud i vätskan. Lämna skrivhuvudet i vätskan i 4 - 5 timmar, vid svårare fall i ett dygn. Vätskan kommer så småningom att börja bryta ner igensatt skrivhuvudet för att fungera korrekt.

100 ml RENGÖRINGSVÄTSKA FÖR LEXMARKS SKRIVHUVUD.
PRIS : 150 Kr
 

Refillinstruktioner
Svartpatron

Detta behöver Du för att fylla patronen.
1 st. Refillspruta 20 ml - TILLBEHÖR - 20.

1 st. BorrTILLBEHÖR - 7.

REFILLTILLBEHÖR


 • Tag ut patronen ur skrivaren och skölj rent printerhuvudet i varmt vatten.

 • Ställ patronen på t.ex. en tjock dagstidning, på ett område som inte är ömtåligt.

 • Riv till några servetter av en hushållsrulle.

 • Tag bort etiketten.

 • Sätt fast kanylröret på sprutspetsen genom att vrida fast ordentligt. Sug upp 15 ml bläck i refillsprutan, undvik att få luft i sprutan. 

 • Kör ner sprutröret rakt ner genom hålet, använd hålet som visas på bilden , detta är närmast skrivhuvudet. Tryck ner refillröret genom patronsvampen så långt ner som det går och injicera bläcket varsamt. De nyare Lexmark-patroner har mycket små ventilationshål och nålen passar inte in i den. Så använd en borra och gör ett större hål i det övre vänstra ventilationshål. (Figur 2)

 • Fyll på cirka 15 ml eller tills bläck kommer fram på undersidan av printerhuvudet. När färgen är påfylld så klistra på en tejp över hålen och gör ett lufthål över varje hål med en vek nål. Du kan också låta det vara öppet det har ingen praktisk betydelse.

 •   Ställ sedan patronen på ett fat och låt den stå någon timme på fatet med printerhuvudet ner.

 • Låt patronen stå på ett fat i 24 timmar.

 • Viktigt: Ställ aldrig patronen på papper eller tygtrasor då den är nyfylld, för kommer printern i kontakt med något sugande underlag så sugs allt bläck ut ur patronen.

 • Patronen kommer att skriva som en ny men bläckmätaren kommer att visa tom patron fast den är fylld.