LEXMARK Nr 29A Färgpatron
UPPDATERAD: Juli 9, 2012
TILL STARTSIDAN

REFILLBLÄCK TILL
LEXMARK Nr 29A Färgpatron
Modell: 18C1529E

Vi använder högpresterande bläck som har exakt samma kemiska och fysikaliska egenskaper som original bläcket. Däremot är vårt bläck så utformat att det minskar risken för igensättning mer än original bläcket och därmed ökar skrivarens prestanda och definition.
Du kanske märker skarpare svärta och ljusare färger med detta bläck
 

PATRON FÄRGNYANS FÄRGKOD MÄNGD/PRIS
INKLU / MOMS & FRAKT
KÖP
18C1529E Cyan WJ268 50 ml pris/st. 80 kr
100 ml pris/st. 150 kr
Magenta WJ663 50 ml pris/st. 80 kr
100 ml pris/st. 150 kr
Yellow WJ741 50 ml pris/st. 80 kr
100 ml pris/st. 150 kr
 

Rengöringslösning för bläckstråleskrivare och inkjet faxar. Medlet kan användas på patroner med integrerad skrivhuvuden Lexmark. Fungerar lika bra på svarta och färg patroner. Användbart när normal rengöring inte kan bli av med igensättning.  Rengöringslösnings medlet är utformad för att rengöra torkat bläck från skrivarhuvudet. Denna produkt kan användas både med bläckpatroner från följande tillverkare.

Häll en liten mängd vätska i en grund behållare och sänk ner patronens skrivhuvud i vätskan. Lämna skrivhuvudet i vätskan i 4 - 5 timmar, vid svårare fall i ett dygn. Vätskan kommer så småningom att börja bryta ner igensatt skrivhuvudet för att fungera korrekt.

100 ml RENGÖRINGSVÄTSKA FÖR LEXMARKS SKRIVHUVUD.
PRIS : 150 Kr
 

REFILLINSTRUKTIONER

Detta behöver Du för att fylla patronen.
3 st. Refillspruta 10 ml  TILLBEHÖR - 20.


REFILLTILLBEHÖR

Viktigt:

Lexmark erbjuder till försäljning två olika versioner av samma bläckpatron:

Den vanliga versionen ( # 37,) är inte påfyllnings vänlig, den patronen tillhör ”Retur Programmet". Förmodligen, när du köper denna patron du samtycker till att returnera den tomma patronen till Lexmark. I gengäld ger Lexmark Er en liten slant tillbaka. Det är 5 % av patronens listpris.

Om du vill återfylla, behöver du en "A" version av patronen (# 37A) eller den större patronen (# 37XLA) kan enkelt fyllas på. Men priset på patronen är något högre än den vanliga versionen, så de flesta människor köper ovetande den vanliga versionen.

 

 

 

För att lyckas till 100 % med Lexmarkpatronerna,
återfyll innan bläcket
börjar ta slut.

 1. Tag ut patronen ur skrivaren, håll till på ett oömt område.
   

 2. Tag bort etiketten.
   

 3.  Sätt fast kanylen på sprutan genom att vrida fast ordentligt. Borra upp påfyllningshålen. Det gör inget om några borrspånen hamnar inuti patronen då den är fylld med eb svamp.  

 4. Sug upp 7 ml bläck av den färg som har tagit slut till refillsprutan, denna färg ska alltid fyllas först. Se till att det inte är luft i injektionssprutan. Fyll patronen enligt bilden.
   

 5. Kör ner sprutan rakt ner genom patronsvampen så långt ner som det går. När hela kanylen är inuti patronen lyft upp sprutan några mm och injicera bläcket försiktigt genom att trycka lätt på sprutkolven.
  Därefter fyll de andra färgerna.

 6. Gör ren refillsprutan i vatten mellan färgerna, skaka ut vattnet och pumpa några gånger med sprutkolven så kan nästa färg fyllas. När färgerna är påfyllda låt påfyllnings hålen vara öpna de kommer att fyngera som ventilations hål

Viktigt: Ställ aldrig patronen på papper eller tygtrasor då den är nyfylld, kommer printern i kontakt med något sugande underlag så sugs allt bläck ut ur patronen.

Läska printern med hushållspapper tills alla färgerna kommer fram.

Patronen kommer att fungera som ny då den skriver ut men bläckmätaren kommer att visa tom patron.