LEXMARK Nr 40 Fotopatron
UPPDATERAD: Juli 9, 2012
TILL STARTSIDAN

REFILLBLÄCK TILL
LEXMARK Nr 40 Fotopatron

Vi använder högpresterande bläck som har exakt samma kemiska och fysikaliska egenskaper som original bläcket. Däremot är vårt bläck så utformat att det minskar risken för igensättning mer än original bläcket och därmed ökar skrivarens prestanda och definition.
Du kanske märker skarpare svärta och ljusare färger med detta bläck
 

PATRON FÄRGNYANS FÄRGKOD MÄNGD/PRIS
INKLU / MOMS & FRAKT
KÖP
 18Y0340E Foto-Svart WJ1018 50 ml pris/st. 80 kr
Foto-Cyan WJ282 50 ml pris/st. 80 kr
Foto-Magenta WJ678 50 ml pris/st. 80 kr
 

Rengöringslösning för bläckstråleskrivare och inkjet faxar. Medlet kan användas på patroner med integrerad skrivhuvuden Lexmark. Fungerar lika bra på svarta och färg patroner. Användbart när normal rengöring inte kan bli av med igensättning.  Rengöringslösnings medlet är utformad för att rengöra torkt bläck från skrivarhuvudet. Denna produkt kan användas både med bläckpatroner från följande tillverkare.

Häll en liten mängd vätska i en grund behållare och sänk ner patronens skrivhuvud i vätskan. Lämna skrivhuvudet i vätskan i 4 - 5 timmar, vid svårare fall i ett dygn. Vätskan kommer så småningom att börja bryta ner igensatt skrivhuvudet för att fungera korrekt.

100 ml RENGÖRINGSVÄTSKA FÖR LEXMARKS SKRIVHUVUD.
PRIS : 150 Kr
 

REFILLINSTRUKTIONER
Fotopatron: 31 och 40

Detta behöver Du för att fylla patronen.
3 st. Refillspruta 10 ml -
Tillbehör - 2

REFILLTILLBEHÖR

1. Tag ut patronen ur skrivaren, håll till på ett oömt område. Tag bort etiketten.

2. Fästa nål till sprutan och fylla med rätt bläckfärg .

3.
Sug upp 7 ml bläck av den färg som har tagit slut till refillsprutan, denna färg ska alltid fyllas först. Se till att det inte är luft i injektionssprutan. Fyll färgerna enligt bilden. Tryck ut färgen försiktigt ur sprutan.

4. Spruta in ungefärligt 7 ml. avsluta påfyllningen när tvättsvampen är uppblött. När färgerna är påfyllda så klistra på en tejp över hålen och gör ett lufthål över varje påfyllningshål med en nål.

5. Låt patronen stå på ett fat i 24 timmar.

Viktigt: Ställ aldrig patronen på papper eller tygtrasor då den är nyfylld, kommer printern i kontakt med något sugande underlag så sugs allt bläck ut ur patronen.