LEXMARK #80 / 12A1980E Färgpatron
UPPDATERAD: Juli 9, 2012
TILL STARTSIDAN

REFILLBLÄCK TILL
LEXMARK #80 / 12A1980E Färgpatron

Vi använder högpresterande bläck som har exakt samma kemiska och fysikaliska egenskaper som original bläcket. Däremot är vårt bläck så utformat att det minskar risken för igensättning mer än original bläcket och därmed ökar skrivarens prestanda och definition.
Du kanske märker skarpare svärta och ljusare färger med detta bläck
 

PATRON FÄRGNYANS FÄRGKOD MÄNGD/PRIS
INKLU / MOMS & FRAKT
KÖP
12A1980E Cyan WJ268 50 ml pris/st. 80 kr
100 ml pris/st. 150 kr
Magenta WJ663 50 ml pris/st. 80 kr
100 ml pris/st. 150 kr
Yellow WJ741 50 ml pris/st. 80 kr
100 ml pris/st. 150 kr
 

Rengöringslösning för bläckstråleskrivare och inkjet faxar. Medlet kan användas på patroner med integrerad skrivhuvuden Lexmark. Fungerar lika bra på svarta och färg patroner. Användbart när normal rengöring inte kan bli av med igensättning.  Rengöringslösnings medlet är utformad för att rengöra torkat bläck från skrivarhuvudet. Denna produkt kan användas både med bläckpatroner från följande tillverkare.

Häll en liten mängd vätska i en grund behållare och sänk ner patronens skrivhuvud i vätskan. Lämna skrivhuvudet i vätskan i 4 - 5 timmar, vid svårare fall i ett dygn. Vätskan kommer så småningom att börja bryta ner igensatt skrivhuvudet för att fungera korrekt.

100 ml RENGÖRINGSVÄTSKA FÖR LEXMARKS SKRIVHUVUD.
PRIS : 150 Kr
 

REFILLINSTRUKTIONER

Detta behöver Du för att fylla patronen.
3 st. Refillspruta 10 ml  TILLBEHÖR - 20.


REFILLTILLBEHÖR

För att lyckas till 100 % med Lexmarkpatronerna
återfyll patronen innan bläcket
tar slut.

Tag ut patronen ur skrivaren, håll till på ett oömt område.

Bryt bort locket på färgpatronen, görs enklast med kniv, locket är påklistrat. Skada inte sensorn som sitter på kanten, se bild.
Sätt fast kanylen på sprutan genom att vrida fast ordentligt. 

Sug upp 10 cl bläck till sprutan . Se till att det inte är luft i injektionssprutan. Det brukar inte vara något problem att se var bläckfärgerna hör hemma.

Återfyll den färg som tog slut först och därefter de andra färgerna

Kör ner sprutan rakt ner genom patronsvampen så långt ner som det går. När hela kanylen är inuti patronen lyft upp sprutan något och injicera bläcket genom att trycka lätt på sprutkolven.

Injicera sakta och stoppa injiceringen vid första tecken av bläck på tvättsvampstoppen.

Gör ren refillsprutan i varmt vatten mellan färgerna innan nästa färg fyllas.

Sätt fast locket med tejp. Torka av eventuellt överskotts bläck från patronen. Vik en pappershandduk 4 till 5 gånger och hålla den mot skrivhuvudet. Du bör då se tre linjer av färgerna röd, blå och gult på papperet.

Hålla Pappershandduken mot skrivhuvudet i 2 till 3 minuter, detta kommer att ta bort överskottsbläcket och får också ut eventuella luftbubblor från botten på tvättsvampen.

Installera patron i skrivaren och kör en rengörande cykel.
Patronen kan återfyllas 3 till 4 omgångar.

Viktigt: Ställ aldrig patronen på papper eller tygtrasor då den är nyfylld, kommer printern i kontakt med något sugande underlag så sugs allt bläck ut ur patronen.