KÖPINFORMATION

Moms
Ingår i priset

Frakt
Ingår i priset om inget annat uppges.

Exp. avgift
Ingår i prisetBeställning
Bindande köpeavtal uppkommer först sedan REFILLING KB per E-post bekräftat beställningen.
Kund har rätt att före leverans göra en avbeställning per E-post.

 

Orderbekräftelse
När vi registrerar din order får du också en personlig bekräftelse per E-post.
Om du inte fått en orderbekräftelse via e-post inom 24 timmar, kontakta oss gärna för att förvissa dig att ordern gått fram.

Bergsjö Refilling KB förbehåller sig rätt till prisändring utan föregående avisering.

Leveranstid
Beräknas leveranstiden bli längre än 2 dagar, skall REFILLING KB snarast per E-post underrätta Kunden, som då har rätt att per E-post annullera sin beställning.

Leveranssätt
Med brev eller paket per post

Restnotering
Om bläcket är tillfälligt slut i lager, men beräknas komma in inom10 arbetsdagar restnoterar vi den, och levererar så fort den har kommit in utan extra avgift för kunden. Om vi räknar med att det tar mera än 10 arbetsdagar innan bläcket kommer in kontaktar vi kunden först innan restnotering sker.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar från och med den dag du har mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Skriv till refilling@refill.nu och ange vara, köp datum samt hur vi kan nå dig för att lämna instruktioner. Därefter behöver du lämna in varan på närmaste postkontor och betala fraktkostnaden. Avgiften står du för. Returadressen får du från vår kundservice.

Så fort vi fått tillbaka varan och godkänt returen kommer vi att kreditera med hela summan du betalat för varan. Eftersom återbetalningsprocessen går igenom flera instanser, får du vanligtvis tillbaka dina pengar först inom 2 veckor, i vissa fall kan det dock dröja upp till 20 dagar. Om du har vidare frågor kan du skriva till refilling@refill.nu

Garanti
Vi garanterar att produkterna fungerar på avsett sätt och ej skadar din skrivare. Om produkten ej fungerar på avsett sätt garanterar vi utbyte till ny produkt. Din garanti på skrivare påverkas ej av om du använder refillbläck till originalpatron. Konkurrensverket i Sverige hävdar också att en skrivares garantivillkor ej påverkas av användandet av refillbläck till bläckpatroner om ej bläcket orsakat felet. 

Vår adress
BERGSJÖ REFILLING KB
Lappstugevägen 11,      
820 70  Bergsjö

E-post. kares@refill.nu

Firmans reg. nr
F-skatt.
Org.nr : 969660-2375


K